Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Άγιος Βασίλης το Πάσχα;;;!!!

Είχα συμβιβαστεί από χρόνια ότι μεγάλωσα και ότι δεν θα μου έφερνε δώρα πια ο Άϊ Βασίλης τα Χριστούγεννα, όπως και δεν μου έφερε και φέτος.
Δεν βαριέσαι! είπα στον εαυτό μου, κάποια στιγμή ίσως αξιωθώ να γίνω γιαγιά (καλά...,καλά ας γίνω πρώτα μάνα, λέμε τώρα) και να με κάνουν δώρα τα εγγόνια μου....
Πέρασαν οι γιορτές, πλησιάζουν οι άλλες οι μεγάλες και γω ακόμα στα ίδια, χωρίς τη δυνατότητα να επικοινωνώ όπως θέλω και όταν το θέλω με τους blogόφιλους και το "σπιτάκι" μου για μέρες ερμητικά κλειστό. Αραιά και που έμπαινα στα πεταχτά ρίχνοντας κλεφτές ματιές... τι να έκανα!
Βλέπετε είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι για μήνες δεν θα μπορούσα να επικοινωνώ λόγω του ότι το 7ετιας πλέον αγαπημένο μου ασημί vaio άρχισε να τα παίζει..... και για να μην το φέρω και πολύ βαρέως παραμύθιαζα τον εαυτό μου ότι δεν πείραζε και τόσο, ίσα ίσα που μετά από 10 ώρες στον υπολογιστή στη δουλειά τη χρειαζόμουν την ανάπαυλα στο σπίτι, οπότε το κεφάλι όρθιο και περνούσαν οι μέρες σαν να μην τρέχει τίποτα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι το μυαλό, για να μην πω η καρδιά και ακουστεί πολύ βαρύγδουπο, ξέφευγε που και που σε σκέψεις τύπου "άραγε τέλειωσε ο καφές της Αριστέας; με τις 5 λέξεις τι να έγινε, να είχε άραγε συμμετοχή μεγάλη; Με το φωτογραφίζειν;" και κει που όλα τα δρώμενα περνούσαν ένα ένα από το μυαλό και κει που αναρωτιόμουν ο καθένας ξεχωριστά αόρατος φίλος του  blogging τι κάνει, τις έδιωχνα βιαίως τραγουδώντας δυνατά "τραλα λα λα λα" για να ξεχνιέμαι.
Ώσπου προχτές το βράδυ, γυρνώντας στο σπίτι μετά από μια ιδιαίτερα κουραστική μέρα -κατά τις 00:00 ένα απρόσμενο δώρο με περίμενε...
Μπαίνω στο δωμάτιο, ρίχνω τσάντα και παλτό όπως όπως και βουρ για την κουζίνα. Το μόνο που σκεφτόμουν-φαγητό, καθ' ότι το στομάχι είχε φτάσει στην πλάτη από το πρωί (και δεν παει να ήταν μεσάνυχτα εγώ πεινούσα!!!!!). Πριν φτάσω στον προορισμό μου με αρπάζει η μάνα μου από το χέρι και με οδηγεί χαμογελώντας και πάλι στο δωμάτιο "τι θες ρε μάνα, λέγε"διαμαρτύρομαι ξελιγωμένα από κουραη, εκείνη χαμογελώντας μου λέει "κοίτα γύρω σου τι βλέπεις;", βαριεστημένα κοιτάω το δωμάτιο.... πωωωω είχε βαλθεί να με τρελάνει, το ίδιο όπως πάντα, σκέφτηκα. Η μάνα χωρίς να ακούει τις σκέψεις απλώς γνωρίζοντας με ξαναλέει "δεν είναι το ίδιο, κοίτα καλύτερα και πες μου τι διαφορετικό βλέπεις;" και τότε το μάτι μου πέφτει πάνω στο γραφείο ανάμεσα στα χαρτιά από τη δουλειά και άλλα πράγματα που είχα στοιβαγμένα πάνω του, ένα μαύρο καινούργιο-ολοκαίνουργιο Pc! Ξαφνιάζομαι, μένω κολλημένη για λίγο και δεν μπορούσα να καταλάβω...πλησιάζω δισταχτικά σαν να ήταν ουτοπία, ανοίγω το καπάκι και διαβάζω την κάρτα που ήταν πάνω του σε ένα μικρό άσπρο φάκελο vu ala.....


Δεν μπορούσα και πάλι να συγχρονίσω στο μυαλό μου σκέψεις, συναισθήματα, εικόνες, τίποτα. Διάβαζα και ξαναδιάβαζα και έλεγα ποιος μου πήρε δώρο και με αποκαλεί αδερφούλα; Η αδερφή αποκλείεται, γιατί με το σπίτι που άνοιξε με τον αρραβωνιαστικό της μπήκε σε μεγάλα έξοδα και δουλειά δεν έχει, ο αδερφός και αυτός χαμηλόμισθος όπως οι περισσότεροι αγωνίζεται το παλικάρι να καταφέρει Πρώτα ο Θεός να παντρευτεί το Σεπτέμβριο...δεν μπορούσα να καταλάβω, αμέσως απέκλεια.
Και ακούω τη μάνα μου να λέει " ο αδερφός σου στο πήρε", δεν το πίστευα, δεν το πιστεύω...... με πνίγουν οι λυγμοί από συγκίνηση ακόμα και τώρα που γράφω.
Πήγα στο δωμάτιο του, τον ρώτησα πως προέκυψε, τι έγινε; πως; αφού έχει έξοδα κτλ.απανωτές ερωτήσεις χωρίς ανάσα, και μου είπε απλά πολύ απλά  "δεν σου έκανα ποτέ κανένα σοβαρό δώρο." και όταν επέμεινα και δεν αρκέστηκα σε αυτό, γιατί ήξερα ότι και η μέλλουσα σύζυγος δεν είχε pc μου είπε 'το βρήκα σε τιμή ευκαιρίας και ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτηκα ήσουν εσύ, δεν με ένοιαξε ούτε ότι έχω έξοδα, χάρηκα και μόνο με τη σκέψη ότι θα σε κάνω να χαρείς".
Τι να πω! από προχτές νιώθω τέτοια συγκίνηση......
Τι αδερφό έχω! Τι παληκάρι! Πως θα ανταποδώσω τώρα εγώ;
Και η πλάκα είναι ότι και τον προηγούμενο φορητό υπολογιστή μου τον είχε κάνει δώρο ο ίδιος όταν έπαθα το ατύχημα και ήμουν ξάπλα 3 μήνες λέγοντάς μου "για να περνάς την ώρα σου τώρα που θα είσαι στο κρεβάτι του πόνου".
Μπορεί ο δικός μου Αι Βασίλης να μην είναι χοντρός με κόκκινη στολή και φουσκωτά ροζ μαγουλάκια, αλλά είναι ψηλός λεβέντης, μελαχροινός και νέος και έχει μια καρδιά από χρυσάφι!
Και ακόμα πιο αστείο είναι ότι πήγε να μου δικαιολογηθεί ότι δεν είναι πολύ ακριβό το laptop και τόσο καλό όσο το προηγούμενο.... πλάκα μας κάνεις Δημήτρη ε; Τι με νοιάζει εμένα πόσο ακριβό ή δυνατό ως μηχάνημα είναι, εγώ για τη δουλειά που το θέλω είναι καινούργιο και πάει σφαίρα.....
Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος, γιατί μπορεί να μην έχω, αλλά και ούτε είχα ποτέ ιδιαίτερη οικονομική άνεση, αλλά πάντα ένιωθα πλούσια και δεν στερήθηκα-ειδικά μικρότερη-τίποτα. Μα το πιο σημαντικό Δοξάζω το Θεό για την οικογένεια που μου χάρισε, είναι ο καθένας τους ξεχωριστός και με ιδιαίτερα χαρίσματα και ευαισθησίες.
Μερικές φορές νιώθω ανίκανη να ανταποδώσω την τόση αγάπη και την τόση δοτικότητα που δέχομαι!

Τώρα πλέον ευελπιστώ να μην μου πάει κάτι άλλο κόντρα και να τα λέμε πιο συχνά.

Καλή και ευλογημένη Μ. Εβδομάδα
Καλή Ανάσταση!!!


39 σχόλια:

  1. Σε πείσμα των καιρών, η Οικογένεια αντιστέκεται....
    Με ανατρίχιασες και με συγκίνησες!

    Την καλησπέρα μου Νίκη, καλά σερφαρίσματα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είμαι φίλε μου, γιατί αν δεν υπάρξει αντίσταση τα οχυρά θα πέσουν....
      Θα το πάω λάου λάου μην πάθω και καμιά υπερκόπωση για αρχή μετά από τόση αποχή...χαχχαχαχα
      Φιλάκια πολλά :-)

      Διαγραφή
  2. Πάνω από όλα η οικογένεια! Να το χαρείς το p/c και να περάσεις όμορφα τις ημέρες του Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ελένη μου.
      Καλό Πάσχα σε σένα και στην οικογένειά σου :-)

      Διαγραφή
  3. Αχ τι γλυκό αδερφάκι που έχεις!
    Χαίρομαι που σε έχουμε πάλι μαζί μας Νίκη μου!
    Ο καφές τελείωσε ..εδώ κοντεύει να τελειώσει και το Συμπόσιο .... :)))) αχαχα!
    Αλλά είσαι εδώ και χαμογελαστή!
    Πάντα έτσι!
    Φιλιά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ο άτιμος όταν το θέλει πολύ γλύκας!
      Πίστεψε με μόλις επέστρεψα και μπήκα στο σπιτάκι σου και είδα για το Συμπόσιο, το πρώτο που σκέφτηκα είναι "Δεν είμαστε καλά, πως τα προλαβαίνει;"
      Είσαι απίστευτη!
      Σιγά σιγά τώρα μετά τις γιορτές θα προσπαθήσω να καλύψω κενά, τι να κάνω!!!
      Το χαμόγελο, μην το βλέπεις έτσι, είναι παγωμένο από τα κρύα, γιατί εμείς εδώ στις κορυφές των βουνών έχουμε χιόνια φρεσκότατα, θα κάνουμε Ανάσταση με τη φόρμα του σκι....
      ΦΙλάκια πολλά Αριστέα μου, να είσαι πάντα καλά! :-)))

      Διαγραφή
  4. Περίμενα να επιστρέψεις, Νίκη!
    Εδώ εγώ συγκινήθηκα που σε διάβαζα... Φαντάζομαι τη χαρά σου και χαίρομαι!!! Να τον χαίρεσαι τον... πασχαλινό Άη - Βασίλη σου κι όλοι μαζί να περάσετε ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγκίνησες πολύ με την πρώτη σου πρόταση και με χαροποίησες ιδιαίτερα (βλέπεις όλοι λίγο ή πολύ είμαστε κατειλημμένοι από ματαιοδοξία.
      Η αλήθεια είναι ότι έχω χάσει πολλά, αλλά ελπίζω τώρα μετά τις γιορτές να επιστρέψω δριμύτερη.
      Καλή Ανάσταση Αλεξάνδρα μου σε σένα και στους ανθρώπους που αγαπάς. Από καρδιάς τις καλύτερες ευχές για μοναδικά ταξίδια στους πλανήτες που ταξιδεύουν οι ψυχές-ζωές-αγάπες σας (κοίτα να δεις που το όνομα μετά από τόσο καιρό δεν το γράφω με σιγουριά, γιατί δεν κρατάω και εύκολα...αν κάνω λάθος συγχώρεσε με!)

      Διαγραφή
  5. Νίκη μου τι να τον κάνεις τον Αγιο Βασίλη , όταν έχεις αδέλφια από χρυσάφι !!!!
    Αχ αυτά τα λατρεμένα μας αδέλφια, η ζωή μας όλη !!!
    Ασε που ανησύχησα λιγάκι λες και το δικό μου ασημί vaio να με αποχαιρετήσει !!!!!
    Καλή Ανάσταση με αγάπη και φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ και συ ασημί vaio? αν το έχεις πολλά χρόνια να περιμένεις την ρήξη, δεν αντέχει βλέπεις με την ίδια γυναίκα για πολύ....χαχαχαχχαχαχα
      Καλή Ανάσταση Μαρία μου γλυκιά σε σένα και όσους αγαπάς και γεμίζουν τη ζωή σου. Ευχές από καρδιάς για τα καλύτερα!
      Φιλάκια πολλά :-)))

      Διαγραφή
  6. Πόσο συγκινήθηκα, μου ανέβηκαν δάκρυα στα μάτια! Η οικογένειά μας είναι και θα είναι πάντα το μεγαλύτερο δώρο! Πάνω και πέρα από όλα τα υλικά αγαθά! Δεν έχει σημασία τόσο το δώρο, όσο η κίνηση που έκανε, ότι σε σκέφτηκε! Τι να πω, μπράβο του, και μπράβο και σε εσένα που τον ευχαριστείς μέσα από την ανάρτησή σου!
    Έχεις μεγάλη καρδιά Νίκη μου, φαίνεται σε κάθε γραμμούλα που γράφεις. Χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει!
    Πολλά φιλάκια! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τί να πω τώρα! Με έχει κατασυγκινήσει το σχόλιο σου, γιατί δέχομαι τόσο όμορφα λόγια από ένα ευαίσθητο "τετραγωνικό" μυαλό (αυτό πάει εννοείται στο δυσκολότερο των μαθημάτων, στον άθλο του να το σπουδάζεις} και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν τα αξίζω κιόλας (ίσως γιατί εγώ ακούω και την "φωνή" μου....καταλαβαίνεις).
      Ευχαριστώ πάαααρα πολύ κοριτσάκι μου για όλα...και γω χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει και εύχομαι κάποια στιγμή να συναντηθούν οι δρόμοι μας και να γνωριστούμε και από κοντά.
      Να έχετε σύσσωμη η οικογένεια Καλό Πάσχαωμε όλη την ομορφιά της χαρμόσυνης είδησης της Αναστάσεως να συνοδεύει τη ζωή σας.
      Φιλάκια πολλά :-))

      Διαγραφή
  7. Να χαρείς το δωράκι σου, που αυτό δεν είναι απλά δωράκι, αλλά ένα δώρο καρδιάς γιατί δείχνει συναισθήματα!και δεν θα πάψω να το φωνάζω., οτι αν μπορούμε να κρίνουμε τις...αγάπες, η αδερφική είναι απο τις πρώτες στην κορυφή της πυραμίδας!
    Καλή Μ. εβδομάδα, και να μεταφέρεις τις ευχές μας και τις ευχαριστίες μας, που χάρη στον αδερφούλη θα μπορούμε να σε έχουμε περισσοτερο εδώ, χωρίς προβλήματα!Καλορίζικο!Να το χαρείς και να έχετε οικογειενακά ΚΑΛΉ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, γιατι Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ειναι ΑΓΑΠΗ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Βαρβάρα μου για τα καλά σου λόγια, δεν ξέρω αν είναι πάνω στη λίστα η αδερφική γιατί έχω ζήσει και αδέρφια να σκοτώνονται για μισό μέτρο γη, αλλά όταν τα αδέρφια είναι μονιασμένα είναι θαύμα!
      Η Ανάσταση είναι πολλά κατ' εμέ :Αγάπη, Φως, Χαρά, ΕΛΠΙΔΑ μα το πιο σημαντικό απ' όλα ΖΩΗ!
      Καλή Ανάσταση λοιπόν σε όλους μας καλή μου φίλη, με όλα αυτά που συνεπάγονται. Ευχές για όλους όσους αγαπάς.
      Φιλάκια πολλά :-)

      Διαγραφή
  8. Πάλι καλά δε λες που ο Άγιος Βασίλης είναι ένας χοντρός με κόκκινη στολή και φουσκωτά ροζ μαγουλάκια; Γιατί άμα ήταν κάνας..ψηλός λεβέντης μελαχρινός και νέος, θα είχε γίνει της..κακομοίρας!!! Με γεια ο καινούργιος υπολογιστής και τώρα που πήρες το αγιοβασιλιάτικο δώρο σου, καλό Πάσχα βρε!! Φιλιά πολλά Νίκη μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν το σκέφτηκα η αλήθεια είναι....χαχαχαχχαχα θα μαλλιοτραβιόμασταν...αντί για ρουβίτσες-αγιοβασιλίτσες....χαχαχα
      Ευχαριστώ Πέτρα μου για τις ευχές να είσαι καλά.
      Καλή Ανάσταση να έχεις με όσους αγαπάς, να περάσετε υπέροχα....
      φιλάκια πολλά :-)

      Διαγραφή
  9. Γλυκιά μου φίλη Καλές γιορτές και Καλή Ανάσταση σε κάθε τι στη ζωή σου!Να χαρείς το δωράκι σου παρέα μας! Για το μόνο που ζηλεύω είναι ότι δεν έχω αδέλφια..πάντα ήθελα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω και γω Αχτίδα μου να το χαρώ μαζί σας γιατί είχα πραγματικά πολύ καιρό να το κάνω. Μην ζηλεύεις που δεν είχες αδέρφια, γιατί δεν ξέρεις αν θα σου άρεσε, μερικές φορές είναι πραγματικά πολλλλλλυυυυυυυ δύσκολο!!!!!! (χαχαχαχαχαχχα)
      Καλή Ανάσταση αχτίδα μου σε σένα και την οικογένειά σου, υγεία, αγάπη και το Φως της χαράς να γεμίζει πάντα τις καρδιές σας.
      Τα φιλιά μου :-)

      Διαγραφή
  10. Νίκη μου σου εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση ,να χαρείς το δώρο σου και να δοξάζεις το Θεό για την οικογένεια που σου χάρισε !!!Είσαι υπέροχος ανθρωπος!!πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Μεταξία μου για τα καλά σου λόγια και τις ευχές. Τον Δοξάζω όσο μπορώ προς το παρόν... :-) Να είσαι πάντα καλά, εύχομαι το Φως της Αναστάσεως του Κυρίου μας να σου δώσει δύναμη, αγάπη και ότι επιθυμείς εσύ και η οικογένειά σου!
      Τα φιλιά μου :-)

      Διαγραφή
  11. Καλή Ανάσταση βελουδένιε μου! Εύχομαι ότι καλύτερο και σε σένα :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή Ανάσταση σε σένα και σε όλους και στην μικρή Πατρίδα μας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη! Αμήν! Άυτή η μικρή πατρίδα πρέπει να αναστηθεί επιτέλους!
      φιλάκια :-)

      Διαγραφή
  13. Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη κοριτσάκι μου! Εύχομαι τα καλύτερα να είσαι πάντα καλά :-)

      Διαγραφή
  14. Με τέτοια αδερφή που έχει, πώς να μην είναι το πιο υπέροχο αδέρφι του κόσμου;
    Πολύ συγκινήθηκα με τη συγκίνηση που πήρες Νίκη μου. Ευτυχώς που το νέο πισί πάει σφαίρα, γιατί αν έγραφες κάτι άλλο, πολύ θα στεναχωριόμουν (δουλεύω στην hp και το σχόλιο σου έχει αξία)...
    Νίκη μου γλυκιά, σου στέλνω αγκαλιές και φιλιά απ' την καρδιά μου! Να είστε όλοι σας καλά και να έχετε γαλήνιες και αναστάσιμες γιορτές ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστός Ανέστη Μαράκι μου!
      Σέυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, και χαίρομαι που δεν έκανα γκάφα με τους χαρακτηρισμούς...χιχιχιχιχιιχι σφαίρα πάει λέμε, σφαίρα.... από μέρα σε μέρα περιμένω να βάλω και τα office και να ολοκληρώσω το καλό μπας και γράψω μια σωστή ανάρτηση...
      Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα :-)

      Διαγραφή
  15. Μπράβο στο παλικάρι που καταλαβαίνει τις ανάγκες σου.
    Περιμένω περισσότερες αναρτήσεις.
    Για να στρωνόμαστε στη δουλειά λοιπόν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ τώρα εσύ Πέτρο γιατί με αγχώνεις έτσι; Αναρτήσεις δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα σας διαβάζω πιο συχνά
      Καλή εβδομάδα , φιλάκια :-)

      Διαγραφή
  16. Το χουν οι Δημητρηδες! Σαν το γιοκα μου που δινει και τη μπουκια του!
    Πολυ γλυκεια χειρονομια, πως να μη νιωθεις πλουσια!
    Χριστος Ανεστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη!
      Λες να το χουν οι Δημητράδες; Μπορεί να είναι χάρισμα ποιος ξέρει!
      Να τον χαίρεσαι και συ το γιόκα σου το καλόπαιδο να τον καμαρώσεις όπως είναι επιθυμητό!
      Φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα! :-)

      Διαγραφή
  17. Χρόνια πολλά Νίκη μου!! Χριστός Ανέστη!! Με υγεία πάνω από όλα και χαμόγελα καρδιάς!!
    Εύχομαι να πέρασες πολύ όμορφα και να ξεκουράστηκες, με φίλους και οικογένεια!!
    Να το χαρείς το δώρο σου από τον υπέροχο αδερφό σου!! Πάνω από όλα η σκέψη του!! Να σαι καλά και να χεις γύρω σου ανθρώπους να σε αγαπούν και να σε νοιάζονται!!
    Φιλάκια πολλά και καλό σ/κ να χεις γλυκειά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη ο Κυριος κοριτσάκι μου!
      Σέυχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, ανταποδίδω με πολλή αγάπη.
      Όμορφα πέρασα, δυστυχώς αυτές τις μέρες δεν ξεκουράζεσαι έρχονται συγγενείς και φίλοι από μακριά οπότε μέχρι να τους δεις όλους ξεπατώνεσαι!!!
      Να είσαι πάντα καλά, ότι καλύτερο εύχομαι για σένα και όσους αγαπάς!
      Καλή εβδομάδα :-)

      Διαγραφή
  18. Ας το καλο σου βρε κοριτσι μου με συγκίνησες με την χαρα σου και τα καλα σου λογια για ους αγαπημενους σου..έτσι πρέπει να ειναι οι οικογενειες.. !! τους δικους σου τους αγαπας με δωρα η χωρίς αυτα... αλλα και οταν σου κανου ξαφικα εκει που δεν το περιμενεις τοτε είναι διπλη η χαρα.. Νικη μου... Χριστος Ανεστη... παντου και χρονια πολλα ...φιλάκιααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας το καλο σου βρε κοριτσι μου με συγκίνησες με την χαρα σου και τα καλα σου λογια για ους αγαπημενους σου..έτσι πρέπει να ειναι οι οικογενειες.. !! τους δικους σου τους αγαπας με δωρα η χωρίς αυτα... αλλα και οταν σου κανου ξαφικα εκει που δεν το περιμενεις τοτε είναι διπλη η χαρα.. Νικη μου... Χριστος Ανεστη... παντου και χρονια πολλα ...φιλάκιααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χριστος Ανεστη... Ααααα τι ωραια ο Αγιος Βασιλης το Πάσχα.... ας ερχεται και ας ειναι οποτε θελει αν προκειτε.. να σε κανει χαρούμενη.... μπραβο στον Αγιο βασιλη αδελφό... τι ωραια εκπληξη σου έκανε Νίκη μου... !! Να το χαρείς το καινουργιο σου πισί.. και να είσαι καλά και να περνας ακομα καλύτερα που ειναι σιγουρο με τετοια αγαπημενα κοντα σου... χρονια πολλα..... φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς ο Κύριος Ρούλα μου! Το αδέρφι μου είναι ψυχάρα και τον καμαρώνω όσο δεν πάει! Και χαίρομαι όταν βλέπω αδέρφια να είναι αγαπημένα και μονιασμένα. Δεν ήταν το δώρο όσο η κίνηση, η σκέψη όπως είπες.
      Να είσαι καλά και να χαίρεσαι και συ την όμορφη συνέχειά σου (οικογένεια παιδιά εγγόνια)
      φιλάκια

      Διαγραφή
  21. Θησαυρός ανεκτίμητος η οικογένεια, τ΄άδέλφια μας, οι φίλοι, με συγκινούν οι άνθρωποι που μοιράζονται, που κατανοούν τις ανάγκες ο ένας του άλλου !!! Η αγάπη των γονιών και των αδελφών, ανυπέρβλητη!!! Υγεία και αγάπη στη ζωή σου !!! Χριστός Ανέστη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή