Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

Καλή Ανάσταση!

Τα χρόνια περνούν-καμιά φορά χωρίς να τα καταλαβαίνουμε- οι άνθρωποι: άλλοι μένουν στάσιμοι μη μπορώντας να κατανοήσουν το νόημα της ίδιας τους της ζωής, άλλοι αλλάζουν προς το χειρότερο γιατί ο σταυρός που τους ορίστηκε τους φάνηκε βαρύς και άλλοι καλύτεροι γιατί ο ίδιος βαρύς σταυρός τους μεταμόρφωσε το νου, τους ταρακούνησε τα μέσα τους...
-Ποιος πορεύθηκε σ'αυτή τη γη μη σηκώνοντας και ένα σταυρό;
-Ποιος δεν νόμιζε πως ο δικός του σταυρός είναι ο μεγαλύτερος όλων;
Ο ίδιος ο Κύριος με τα Άγια Πάθη του μας δίδαξε τον τρόπο και τον κόπο που χρειάζεται για να κερδίσουμε τη ζωή, εκείνη τη ζωή που δεν μετράει τα λίγα γήινα χρόνια!!!
Ας δεχτεί ο καθένας το σταυρό του με χαρά, ας μας φωτίσει η θυσία Του, ας αγκαλιάσουμε το Φως για να μπορέσουμε να χωρέσουμε στην μικρή καρδιά μας τον κόσμο όλο!
Τι ποιο όμορφο από την Αγάπη! 
Και τι ποιο δύσκολο να μάθουμε να αγαπούμε στα χρόνια που περνάμε!

Εύχομαι οι Άγιες μέρες του Πάσχα να ξεκλειδώσει το νου και την καρδιά όλων μας
Να πετάξουμε τον παλαιό άνθρωπο και να χτίσουμε ένα καινούργιο- εκείνον της αγάπης-θυσίας για τον συνάνθρωπο, τον ίδιο μας μικρόψυχο εαυτό.

Εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά 
(μπορεί να μην συμμετέχω όμως παρακολουθώ όσο μπορώ, γιατί είναι ο χρόνος που προσπαθώ να γνωρίσω τη ζωή, μέσα από την αγάπη, την υπομονή και τη θυσία που χρειάζεται για να χαμογελώ. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορέσω να μοιραστώ και γω τα μέσα μου με όλους εσάς που τόσο με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή.)

Καλό Πάσχα...Καλή Ανάσταση εσωτερική και εξωτερική!!!

Ένα βιντεάκι από την υπέροχη χθεσινή υμνολογία με τη φωνή δύο αγαπημένων μου προσώπων στη ζωή που τόσο πολύ με συγκίνησε και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας7 σχόλια:

 1. ο σταυρός είναι ένα σύμβολο για κάθε άνθρωπο
  σύμβολο αγώνα για καλύτερες μέρες
  όλοι οι φίλοι, πιστεύω, περιμένουμε να έρθει η ¨στιγμή¨σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χρόνια πολλά με υγεία και καλό μήνα! Φιλιά πολλά και να περνάς καλά ❤

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χριστός Ανέστη Νίκη μου!! Να σαι καλά κι ότι κάνεις περνάς πάντα ωραίες στιγμές με τους αγαπημένους σου!! Φιλιά πολλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 4. *./ * \ .*
  .*♫*.
  , • ‘*♥* ‘ • ,
  ‘*• ♫♫♫•*’
  ‘ *, • ‘ ♫ ‘ • ,* ‘
  ‘ * • ♫ *♥* ♫• * ‘
  * , MerryXmas’ • , *

  Εγώ πέρασα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα Νίκη μου!! Να σαι καλά κι εσύ κι οι αγαπημένοι σου κι εύχομαι να περάσεις γιορτινά και ευλογημένα Χριστούγεννα!!
  Φιλάκια πολλά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χρονια πολλά Νικη μου!! Να χεις ενα χαρουμενο και καλοτυχο 2017!! Φιλάκια!! 💋

  ΑπάντησηΔιαγραφή